Interview ervaringen na ongunstige uitslag

Wij zoeken mensen die hebben meegedaan aan het Bevolkingsonderzoek darmkanker die een ongunstige uitslag hebben ontvangen. Er is dus bloed in de ontlasting gevonden. Deze mensen hebben daarna een uitnodiging gehad voor een intakegesprek voor een darmonderzoek (coloscopie). Dit darmonderzoek heeft u vervolgens ondergaan.

Wij zoeken deze mensen omdat wij bezig zijn met een onderzoek naar de ervaringen van mensen met het Bevolkingsonderzoek darmkanker. Omdat wij nu vooral mensen met een Nederlandse achtergrond een interview afgenomen hebben, zoeken wij nu mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. 

Graag nemen wij deze mensen een interview af. De onderzoeker komt daarvoor bij u thuis langs. Het interview duurt ongeveer een 45 minuten. Ter compensatie ontvangt u een cadeaubon van 20 euro. De interviews vinden begin mei plaats.

Heeft u meegedaan aan het bevolkingsonderzoek darmkanker en heeft u een ongunstige uitslag ontvangen (bloed in de ontlasting)?  En heeft u vervolgens een darmonderzoek (coloscopie) laten doen? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.